» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΤΣΙΠΑΣ και τα στελέχη που την πλαισιώνουν, μετά από μια μακρόχρονη και επίπονη προσπάθεια τριάντα και πλέον ετών και εμπειρία πενήντα ετων στον κλαδο (ΤΣΙΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ), στο χώρο της διακίνησης χαρτονιού και χάρτου, θέλοντας να βελτιώνουν συνεχώςι την ενημέρωση και επαφή μαζι σας, δίχως εκπτώσεις στους τομείς της ποιότητας και με βασικά εφόδια την εμπειρία, το κύρος και την γνώση, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια αρκετή καλή ταυτοτητα (δειγματολόγιο) στον τομέα των γραφικών τεχνών και συσκευασίας, χωρίς ποτέ να σταματήσουμε να προσπαθούμε και να ερευνούμε για την ακόμη καλύτερη και πιο σύγχρονη μορφή προσφοράς και εξυπηρέτησης της πιο μικρής αλλα και της πιο μεγάλης ανάγκης της κλασικής η της σύγχρονης εκτύπωσης.

Σκοπός μας ειναι η εξυπηρέτησή σας όχι μόνο σε παροχή διαθέσιμων ποσοτήτων ύστερα από προσεκτική επιλογή συνεργασιών με οίκους του εξωτερικού, αλλά και σε επάνδρωση της γκάμας των προϊόντων μας με νέα, ελκυστικά και πρωτοποριακά χαρτιά, στις καλύτερες τιμές, με τους καλύτερους όρους.

Η ιστορία της Εταιρείας ΤΣΙΠΑΣ αρχίζει γύρω στο 1950 οταν ο ΤΣΙΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ πρωτοασχολήθηκε με την παραγωγή και την εμπορία χαρτιού.

Αργότερα γύρω στο 1977 ο υιός ΤΣΙΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ξεκινάει την εμπορία χάρτου, μια «αμιγώς» εμπορική και εισαγωγική εταιρεία, σε ιδιόκτητες αποθήκες στον Ν. ΚΟΣΜΟ, και γύρω στο 1983 μετατρέπεται η προσωπική εταιρεία σε Ο.Ε. με την επωνυμία ΤΣΙΠΑΣ Σ. &.Μ. με σκοπό την εισαγωγή, εμπορία και διακίνηση Χαρτονιού και Χαρτιού.

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, μετά από συνεχή, υγιή και απρόσκοπτη λειτουργία, στα 1988 μεταφερθήκαμε σε μεγαλύτερες ιδιόκτητες αποθήκες στα Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ και κατά το 1993 προχωράμε στην αγορά παρακείμενου οικοπέδου και επέκταση των ήδη υπαρχόντων αποθηκευτικών χώρων. Για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης το 1996 γίνεται πλήρης επέκταση μηχανογραφικών συστημάτων, συστημάτων διαχείρησης και υποστήριξης εμπορικών και εισαγωγικών εργασιών.

Θέλοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας, τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, με τους καλύτερους ορους, στο 2000 προχωράμε στην επέκταση και σε άλλους πιο εξειδικευμένους χώρους χαρτονιών και χαρτιού εκτυπώσεων.

Το 2004 γίνεται ανακαίνηση και αναδιαμόρφωση των χώρων γραφείων και υποδοχής πελατών. Το 2006 προχωράμε στην αγορά καινούργιων μεταφορικών μέσων, κατασκευή νέων δειγματολογίων, την πλήρη ανανέωση των εξοπλισμών με νέα σύγχρονα μηχανογραφικά συστήματα και αναδιαμόρφωση των χώρων εργασίας.

Η συνέπεια στις ανάγκες των πελατών μας, η πολύπειρη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στις δυνατότητες του χαρτιού και χαρτονιού, καταξίωσαν την εταιρεία στον χώρο και έκτισαν ένα εκτεταμένο πελατολόγιο που χαρακτηρίζεται από μακρόχρονες, γόνιμες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής για μας άλλωστε, είναι η σταθερή προτίμηση και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα συνεργασία σας και εμπιστοσύνη που μας δείχνετε , την οποία εκτιμούμε απεριόριστα και σας δίνουμε την υπόσχεση να προλαμβάνουμε στο μέλλον ακόμη και τις πιο δυσεύρετες απαιτήσεις σας στο τομεα του χαρτιού και χαρτονιού που εκτείνεται από ένα εταιρικό έντυπο ή ένα ημερολόγιο ως μια συσκευασία προϊόντος ή ένα βιβλίο και όχι μόνο.....

All Rights Reserved, 2006 | Powered by Ellman Consulting Co.